donderdag 9 mei 2013

Cadeaudoosje met bloemen
 


Hierbij heb ik nog een doosje gemaakt voor het SU inspiratieblog. Het is een klein doosje om bijvoorbeeld te vullen met bonbons, geld, snoepjes, theezakjes enz. Hieronder heb ik een korte beschrijving van het doosje.

Gebruikte materialen:

Cardstock: Whisper White, Pool Party en Early Espresso
Inkt: Pool Party en Early Espresso
Pons: Scallop Circle ( 4,4 cm )
Stans: Large Scallop Edgelits, Circles #2 Originals
Stempelsets: A Fitting Occasion en Stippled Blossoms
Lint : Sycamore Street Ribbon & Button Pack ( Sale-A-Bration )

Korte beschrijving:Pak een stuk wit cardstock van 22,8 x 20 cm. Score aan de lange kant lijnen op: 1,9 - 9,8 - 12,9 - en 20,9 cm. Op de korte kant score lijnen op 6 - 14 cm.


Stempel met de lichte kleur eerst de ondergrond van de grote bloem .Ik heb aan beide kanten van de bodem de bloemen in spiegelbeeld gestempeld. Gebruik hiervoor de Stamp-A-ma-Jig. Plaats eerst het doorzichtig vel in de hoek van de houder. Stempel nu de afdruk van de bovenlaag van de bloem op het vel. Zet het stempelblok in de hoek tegen de houder aan.


Schuif het vel over de lichte afdruk van de bloem totdat die goed ligt. Zet de houder tegen de hoek aan en haal het vel weg. Zorg dat nu niet de houder of papier verschuift. Stempel nu met de donkere kleur door het stempelblok in de hoek van de houder te plaatsen.


Stempel nu met de andere stempels tot een leuk geheel.

 
Score nu een schuine lijn vanaf midden bodem 6 cm opzij ( zie foto ) Doe dit bij alle hoeken.
 
 

Vouw zoals hierboven en plak daarna het doosje in elkaar met goede lijm.
 
 
 
Aan de bovenkant heb ik een strook gemaakt met de cardstock Pool Party met aan de onderkant een klein strookje Early Espresso gemaakt met de stans Large Scallop Edgelits.
Hierin twee gaatjes gemaakt en daardoor het lint geknoopt. Aan het lint heb ik ook een uitgeponste bloem geknoopt en met 3d blokjes op het doosje geplakt . Op de bloem heb ik een circel geplakt waarop ik eerst met de kleur Pool party een grote bloem heb gestempeld. Als laatste daar nog een franse lelie uit de stempelset A Fitting Occasions met Early Espresso gestempeld. Klaar!
 
Veel plezier met maken
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten